Afbeelding

Mooiland verkoopt voormalig kantoor in Cuijk

Zakelijk 279 keer gelezen
CUIJK - Deze week heeft Mooiland haar voormalig kantoorgebouw in Cuijk verkocht. Het bedrijfspand aan De Nieuwe Erven 3 is nu officieel in handen van de heer Kai Peters, directeur van het bedrijf Innoting BV. Innoting BV was in 2013 winnaar van de startersprijs Land van Cuijk en Noord-Limburg.

[image=288714]

Innoting verkoopt online autobanden en velgen. Peters: “In het pand in Cuijk wordt het hoofdkantoor gevestigd. De backoffice van onze magazijnen in Tilburg en Düsseldorf en onze winkels verdeeld over het land, zullen vanuit hier aangestuurd worden. Ook de klantenservice, de marketingafdeling, de administratie, de ICT-afdeling en het algemene operationele afhandelingsteam gaan vanuit ons nieuwe kantoorpand werken.”

Verkoop
Mooiland is een sociale huisvester met ruim 27.000 woningen in 131 gemeenten. Daarmee is Mooiland één van de twintig grootste corporaties van Nederland. Inmiddels verkoopt Mooiland een deel van de portefeuille van haar bedrijfs onroerend goed in heel Nederland. Jan Willemse, Manager Verkoop Mooiland: “In de regio Noordoost-Brabant hebben we een aantal interessante bedrijfsobjecten in de verkoop. Deze objecten zijn geschikt voor diverse doeleinden. De reden van verkoop van het bedrijfs onroerend goed is dat we ons kunnen richten op het bouwen, verhuren en onderhouden van goede en betaalbare sociale woningen.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant