2H: Eerste zege SSS'18, punt Volharding

Voetbal 29 keer gelezen
OVERLOON - SSS'18 heeft de eerste driepunter van het seizoen op zak. De ploeg van coach Ales Jurcik was veel te sterk voor Sparta'18. Volharding speelde opnieuw gelijk: Bij Helmondia werd het 1-1. Stormvogels'28 verloor voor de tweede week op rij. Dit keer tegen RCP.

[image=288402]

Koen Verlinden opende op slag van rust de score voor de Overloonse tweedeklasser, die dit seizoen wil meedoen om promotie. SSS'18 was de gehele wedstrijd beter dan Sparta, maar het duurde tot de 75ste minuut voordat Bas Joosten het ongelijke treffen besliste: 2-0.

Nog zonder zege
Volharding kende een lastige middag bij en tegen Helmondia. Gregory Lammers zorgde na een klein half uur voor 1-0, maar vrijwel direct vanaf de aftrap zorgde Kevin Reijnders voor de gelijkmaker. Ondanks kansen over en weer bleef het na rust 1-1 in Helmond.
Promovendus Stormvogels'28 heeft vooralsnog moeite met het niveau in de tweede klasse. Vorige week won PSV met 0-2 in Siebengewald, dit keer moest het keurkorps van coach Sjaak Erps zelf de reis naar Eindhoven maken. Bart Seegers zette Stormvogels nog wel op voorsprong tegen RCP, maar die club heeft Sidney Gakpo. Die was goed voor drie goals. Guy van Merrienboer bepaalde in de tweede helft de eindstand op 4-1.