Afbeelding

Citroën C4 Cactus nu in showroom Van den Berg

Zakelijk 37 keer gelezen
SINT-OEDENRODE – Bij Citroën van den Berg is sinds kort de nieuwe Citroën C4 Cactus te bewonderen. “De gedurfde en moderne auto stelt het welzijn van haar inzittenden centraal.”

[image=287991]

“De C4 Cactus is een sprekend voorbeeld van de nieuwe positionering van de Citroën modellen”, aldus de citroëndealer. “Een uniek concept waarin het DNA en de Créative Technologie van het merk volledig tot uiting komen. De Citroën C4 Cactus is het antwoord op de uitdagingen van vandaag.” Dit in combinatie met de service van Citroën van den Berg en haar doel de auto in optimale conditie te houden, zorgt ervoor dat ze meer bieden zonder te vragen. Design“De C4 Cactus is een auto met karakteristieke, maar altijd functionele designelementen. Pure en gladde lijnen zonder enige vorm van agressiviteit, een achterstijl en een dak die lijken te zweven en zo de vormen van de auto accentueren. De Citroën C4 Cactus onderscheidt zich dan ook door zijn unieke en karakteristieke design.”

Airbump
“De Airbump®, een wereldprimeur, is het toonbeeld van een geslaagde combinatie van stijl en functie. De soepele huid beschermt de auto tegen kleine beschadigingen en geeft structuur aan het design van de Citroën C4 Cactus. De Airbump® is leverbaar in vierkleuren. Verder ligt bij de Citroën C4 Cactus het accent op technologieën ten behoeve van het comfort en de veiligheid: achteruitrijdcamera, Magic Wash ruitensproeiers, Airbump® en 7-inch touchscreen. Alle functies van de C4 Cactus kunnen via één scherm worden bediend. De auto is namelijk standaard uitgerust met een 7-inch touchscreen, dat in combinatie met de zeven aanraaktoetsen met één klik toegang biedt tot alle functies.”

Budget
Om kostenverlagend te blijven koos Citroën voor een pragmatische aanpak: kostenverlagende innovaties, zoals het geavanceerde panoramadak met warmtewerend glas, de PureTech-benzinemotoren en de BlueHDi-dieselmotoren, om het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot te beperken. De C4 Cactus is leverbaar vanaf 15.990 euro of 255 euro via private lease en leverbaar vanaf 14 procent bijtelling.

Showroom
Wie nieuwsgierig is geworden naar de Citroën C4 Cactus is altijd welkom om langs te komen in de showroom van Citroën van den Berg, Alfred Nobelstraat 7 in Sint-Oedenrode. “Onze medewerkers staan de klanten met raad en daad terzijde bij de aanschaf van een nieuwe Citroën.” Kijk voor meer informatie en/of openingstijden op www.vandenbergautogroep.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant