Afbeelding

2H: Drietal op zoek naar eerste overwinning

Voetbal 17 keer gelezen
OVERLOON - De drie tweedeklassers uit De Maas Driehoek-regio gaan zondag op jacht naar de eerste competitieoverwinning. In de openingsronde leed promovendus Stormvogels’28 een nederlaag, SSS’18 en Volharding snoepten elkaar in een slechte derby twee punten af.

[image=287694]

Op het nieuwe Vierlingsbeekse kunstgras bleken doelpunten duur. Ook de vlot scorende ‘Loonse’ aanval bleef op Soetendaal droog staan. Dat kan zondag tegen Sparta’18 anders gaan. De Sevenummers leden zondag een 0-4 nederlaag tegen Marvilde. Dat gegeven moet voor de ploeg van trainer Ales Jurcek een voordeel zijn. Thuis in Overloon gaat SSS’18 voor de eerste overwinning.
Trainer Sjoerd van der Coelen deed aan de vooravond van de competitie geen voorspelling over het nieuwe seizoen. Met het resultaat tegen SSS’18 als opsteker bestrijdt Volharding zondag SC Helmondia, dat het thuisvoordeel heeft.
Stormvogels hield tegen de amateurs van PSV lang stand maar stond toch met lege handen (0-2). Zondag wacht weer een Eindhovense tegenstander, als RPC bezocht wordt. Een gelijkspel is mogelijk voor de Vogels.

Programma tweede klasse H:
-SSS’18-Sparta’18
-RPC-Stormvogels’28
-Helmondia-Volharding
-Venlosche B.-Heeze
-Rood Wit’62-Nieuw Woensel
-Marvilde - SVC 2000
-PSV-ZSV
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant