Afbeelding

5G: Mooie graadmeter Excellent en De Zwaluw

Voetbal 39 keer gelezen
OPLOO - De tweede speelronde in de vijfde klasse G kent meteen een ‘topper’. Excellent, de grootste titelkandidaat, treft op eigen veld De Zwaluw, dat volgens coach Dick Regeling ‘voor een plaats in de vierde klasse wil strijden’.

[image=287739]

Waartoe de Oeffeltenaren in staat zijn, bleek afgelopen zondag, toen Sambeek werd geklopt. Met name de veerkracht (De Zwaluw boog in de laatste 20 minuten een 2-3 achterstand om in 5-3 winst) zal Regeling deugd hebben gedaan. Excellent onderstreepte zondag de titelaspiraties door voor de tweede keer in twee weken tijd simpel te winnen van buurman DSV. Het zal dit seizoen een kwestie worden van welke ploegen in staat zijn de formatie van de nieuwe trainer Michiel Jans af te stoppen. Wellicht De Zwaluw?

Topvorm
Koploper HBV reist naar De Rips voor een ontmoeting met Fiducia. De Beersenaren hopen dat Jeroen Bardoel, zondag tegen Sint Hubert (5-0) goed voor vier doelpunten, zijn goede vorm weet te behouden.
Estria ontvangt VIOS'38, dat zich de rentree in de vijfde klasse anders had voorgesteld. De Beugenaren hadden te klagen over de arbitrage, maar na de 1-2 en rode kaart voor Thomas Groot zakte VIOS ver terug. Het resultaat: 1-5 verlies tegen Fiducia. Estria begon met winst bij Toxandria.

Programma vijfde klasse G:
-HRC‘27-DSV
-Estria-VIOS‘38
-SC Sint Hubert-Gassel
-Sambeek-Toxandria
-Fiducia-HBV
-Excellent-De Zwaluw

Programma vijfde klasse F:
SV United-Montagnards
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant