Afbeelding

Nieuwe cursussen Else van der Sloot

Kunst en cultuur 11 keer gelezen
SAMBEEK - Vanaf eind september/begin oktober starten er weer een aantal groepen voor algemene cursussen tekenen en schilderen in het Kloosterhuis te Sambeek.

[image=287907]

De cursussen bestaan allen uit 25 dagdelen van 2,75 uur, en worden door kunstenares en docente Else van der Sloot gegeven. Iedere cursusgroep bestaat in principe uit minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers. Tijdens de cursussen is het mogelijk om zowel met het basisprogramma te werken als ook met een eigen programma of specialisatie.
Omdat Else vele technieken op het gebied van tekenen en schilderen beheerst, kan ze haar cursisten veel bijbrengen. Else is gediplomeerd teken en –handvaardigheids docente voor het middelbaar onderwijs.

Open lessen
Op maandagavond 15 september (20.00-22.00 uur) en vrijdagochtend 19 september (9.30-11..30 uur) is er gelegenheid om aan een open les deel te nemen. Dit is een mooie manier om kennis te maken met de manier van lesgeven van Else. Deelname aan de open lessen is gratis, maar wel na inschrijving. Voor aanmelding en informatie bel 06-20799298 of mail naar info@artenelse.nl. Zie ook www.artenelse.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant