Cuijkse Golfdag weer geslaagd evenement

Zakelijk 81 keer gelezen
CUIJK - Op zaterdag 6 september hebben 116 enthousiaste golfers uit de gemeente Cuijk deelgenomen aan de achtste ‘Cuijkse Golfdag’ op Landgoed Bleijenbeek in Afferden. De golfers speelden volgens het Best Ball-reglement waardoor iedereen gelijke kansen had om te winnen.

[image=287818]

De ludieke extra uitdagingen die door de Cuijkse sponsoren waren georganiseerd, waaronder een puttingwedstrijd, een Kuukse quiz met golfhanddoek, een Selfiewedstrijd (@cuijksegolfdag) en de verschillende perfect verzorgde hapjes en drankjes, maakten van deze golfdag een bijzonder leuk en onderscheidend golfevenement. De organisatie kijkt dan ook met grote tevredenheid op deze dag terug. "We hebben het concept van vorig jaar vastgehouden; vooral ongedwongen golfplezier en oude bekenden ontmoeten."

Goed doel
Extra dit jaar was de koppeling met een goed doel. In de baan konden deelnemers bij de stand van Stichting Klaartje Derks een wensballon kopen die later op de avond onder muzikale begeleiding van Ingrid Heijl opgelaten werden. Met de opbrengst helpt Stichting Klaartje Derks kinderen in Kisumu, Kenia een stapje dichterbij een beter leven. De afsluitende BBQ-avond was een net zo ongedwongen als de golfdag zelf. De prijsuitreiking werd door Prins Twan en zijn adjudant René, beide in vol ornaat, verricht. Er waren sponsorprijzen voor de Selfie, de Kuukse quiz, puttingwedstrijd, verschillende Neary’s en Longest.
De wedstrijdwinnaars werden beloond met ‘Cuijkse roem’ en gele, rode of groene ‘Keps’. Na het invullen van de Cuijkse Golfdagscorekaart ging de derde prijs naar Peter en Camiel de Lange van Bergen, tweede prijs naar Sieward Bosch en Tim van Doorn en de eerste prijs was voor Koen Wijn en Bart van Kempen.

Belangstelling
Ook dit jaar was er van te voren al veel belangstelling voor dit evenement. "Mensen vinden het ongedwongen karakter met een sausje van humor en een toefje serieus erg leuk. Zelfs het weer was de golfers gunstig gezind, met vlagen wat extra warm. Echt lekker golfweer", aldus één van de deelnemers. "Dat het concept, een geheel verzorgde Cuijkse Golfdag, inclusief busvervoer, opnieuw aansloeg was goed te merken. Via deze weg bedankt de organisatie alle sponsoren voor hun bijdrage zowel op de baan als het mogelijk maken van deze dag door een financiële bijdrage."
De volgende Cuijkse Golfdag staat gepland op zaterdag 5 september 2015. Meer op www.cuijksegolfdag.nl en @cuijksegolfdag.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant