Koude douche voor JVC Cuijk

Voetbal 14 keer gelezen
CUIJK - JVC Cuijk weet weer hoe het voelt om een wedstrijd te verliezen. Het was echter toch enigszins onverwacht te noemen dat UNA zaterdagavond met 0-3 in Cuijk wist te winnen. De gebroeders Niek en Rob van Boekel (twee keer) tekenden voor de goals.

[image=287704]

De gastheren zaten eigenlijk vanaf het begin niet lekker in de wedstrijd. Het goede spel van de laatste weken was ineens verdwenen. Al snel profiteerden de gasten toen na een slim uitgevoerde corner Niek van Boekel met een droge volley scoorde: 0-1. JVC liep achter de feiten aan en zag Caifano Latupeirissa al na twintig minuten het veld verlaten.

[image=287703]

Levendig
De toeschouwers zagen vervolgens een kwalitatief matig duel maar het was wel levendig. Jorn Sweres, overgekomen van Baronie, kreeg een kans voor de gasten terwijl Alexander Prent aan de andere kant een dikke mogelijkheid verprutste. Sweres speelde bij Baronie als rechtermiddenvelder maar in Veldhoven wordt hij nu als spits gebruikt. De aanvaller moest net na de pauze eraf omdat hij een overtreding van Mark Fennebeumer, nog voor de rust begaan, met een blessure moest bekopen. Meteen na de hervatting voelde JVC zich ernstig bestolen. Frenk Schaap zorgde voor 1-1 maar scheidsrechter Witlox keurde tot ontsteltenis van iedereen de goal af. In eerste instantie dacht men aan buitenspel, maar dat was het niet. Het bleek om duwen te gaan maar dat was op zijn minst zeer dubieus te noemen. Uiteindelijk kwam JVC de klap niet meer te boven en was het UNA dat toesloeg. Ook de dubbele wissel na een uur waarbij Mark Janssen en Rik Renirie de aanval van vers bloed voorzagen haalde niks meer uit. Waar JVC zich vooral irriteerde aan de man in het zwart was het Rob van Boekel die nog tweemaal scoorde: 0-3.