2H: Weinig boeiende derby kent geen winnaar

Voetbal 6 keer gelezen
VIERLINGSBEEK - Volharding en SSS'18 zijn vanavond het nieuwe seizoen begonnen met een doelpuntloos gelijkspel. De 'derby der derby's' in Vierlingsbeek kon de honderden toeschouwers maar zelden boeien en het treffen eindigde in een logische 0-0.

[image=287696]

Wekenlang was in beide kampen uitgekeken naar het affiche, dat de belofte ditmaal niet kon inlossen. Het enige vuurwerk kwam zodoende dit keer alleen vanaf de kant, toen beide teams het nieuwe kunstgrasveld van Volharding betraden.

[image=287695]

Het was gastclub SSS die nog het meeste gevaar stichtte, maar na een kleine mogelijkheid voor Bas Joosten in de eerste helft, kreeg alleen SSS'er Koen Verlinden echt een goede kans op 0-1. Direct na de aftrap van het tweede bedrijf faalde de Overloonse aanvaller echter in de afwerking. In de 44 minuten die volgden, vergoedde de spanning nog wel wat, maar echt boeiend werd het helaas niet meer.