Afbeelding

Trekt JVC Cuijk lijn door tegen gehavend UNA?

Voetbal 28 keer gelezen
CUIJK - JVC Cuijk is uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen. Kwam de overwinning tegen Koninklijke HFC twee weken geleden nog wat moeizaam tot stand, tegen IJsselmeervogels (beker) en VVSB overtuigde de formatie van coach Eric Meijers. Kan de Cuijkse topklasser die lijn op zaterdagavond doortrekken tegen de door blessures geplaagde promovendus UNA?

[image=287502]

Afgaande op de resultaten zal Meijers weinig redenen hebben om wijzigingen aan te brengen in zijn basiselftal. Toch zou het zomaar kunnen dat tegen UNA het elftal op drie plaatsen wordt aangepast. Na twee invalbeurten op rij zal spits Mark Janssen immers echter inzetten op een basisplaats. Hetzelfde geldt voor nieuweling Stijn de Looijer, die vorige week overkwam van NEC Nijmegen. Bovendien verving Erik van Loon afgelopen zondag na een half uur de geblesseerde Djimmie van Putten met verve.
Shanon Carmelia ontbreekt wegens interlandverplichtingen.

[image=255072]

Gehavend UNA
Het seizoen is nog maar twee speelrondes onderweg, maar toch weet tegenstander UNA al problemen in de persoonlijke bezetting. De tweevoudig kampioen van de hoofdklasse kan niet beschikken over de geblesseerden Brian Boogers, vorig seizoen goed voor achttien treffers, en Eelco Horsten, die vorig seizoen nog in alle competitiewedstrijden actief was. Willem Tieben is een twijfelgeval. De ploeg uit Veldhoven begon het seizoen met één overwinning (4-0 tegen ADO'20) en één nederlaag: 1-3 tegen WKE.

Programma topklasse:
-JVC Cuijk-UNA (zaterdag 6 september, 19.30 uur)
-OJC Rosmalen - ADO'20
-Hercules - FC Lienden
-AFC - De Treffers
-HSC '21 - Leonidas
-HBS - VVSB
-WKE - Koninklijke HFC
-EDO hfc - EVV
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant