Afbeelding

2H: 'Beek tegen Loon' direct op openingsdag

Voetbal 26 keer gelezen
VIERLINGSBEEK - De start van de voetbalcompetitie kent steeds vaker een derby. Voetbalverenigingen verzoeken de KNVB om de eerste competitiewedstrijd tegen de ‘buurman’ te mogen spelen. In dat kader treffen de tweedeklassers Volharding en SSS’18 elkaar zaterdag in Vierlingsbeek.

[image=287446]

De derby tussen Volharding en het Overloonse SSS’18 heeft inmiddels een jarenlange historie die jaarlijks tussen de 1.000 en 2.000 toeschouwers (afhankelijk van het weer) naar het sportpark lonkt. Door het uitstapje naar de eerste klasse van SSS was er vorig seizoen geen burentreffen. Op het fonkelnieuwe kunstgrasveld op sportpark Soetendaal brandt zaterdagavond de competitie los. Om 18.00 uur wordt afgetrapt.

Voorspelling
SSS’18-trainer Ales Jurcik waagt zich niet aan een voorspelling. “De wedstrijd is altijd speciaal. We willen in de competitie vanaf het begin bij de les zijn en gaan dus voor de overwinning.”
Zijn Volharding-collega Sjoerd van der Coelen hoopt op een aantrekkelijk duel waarin de thuisclub uit Vierlingsbeek wint. “Ik hoop op een kleine overwinning voor ons.”

Programma tweede klasse H:
Volharding - SSS '18 (zaterdag 6 september, 18.00 uur)
Stormvogels '28 - PSV
Nieuw Woensel - Venlosche Boys
Sparta '18 - Marvilde
SVC 2000 - Helmondia
Heeze - RPC
ZSV - Rood Wit '62
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant