DSV wint 43ste Verlinden Goudenklokspelen

Voetbal 9 keer gelezen
SINT HUBERT - DSV is donderdagavond in Sint Hubert winnaar geworden van de 43ste editie van de Verlinden Goudenklokspelen. Dankzij twee treffers van Rio Groot won de vijfdeklasser uit Sint Anthonis de eindstrijd met 2-0 tegen Sambeek.

[image=286992]

In een sportieve wedstrijd, onder goede leiding van scheidsrechter Van de Rijt, waren DSV en Sambeek aan elkaar gewaagd. Sambeek, dat zich al in de eerste minuut liet zien, had de score kunnen openen maar het vizier stond nog niet scherp. Vooral de doelman uit Sint Antonis wist in de eerste helft op knappe wijze zijn doel schoon te houden.

[image=286990]

Sterker DSV
In de tweede helft was DSV sterker en daar kwamen enkele kleine kansjes uit. Het duurde nog tot in de 70ste minuut toen DSV'er Rio Groot van dichtbij de bal hard in de touwen joeg. Sambeek zette daarna aan, maar het was Groot die bij een uitval voor de tweede maal raakschoot en zo zijn ploeg een verdiende overwinning bezorgde.