Afbeelding

Andere sportpagina's in De Maas Driehoek

Voetbal 11 keer gelezen
BOXMEER - De sportpagina’s van nieuwsblad De Maas Driehoek krijgen met ingang van het seizoen 2014-2015 een nieuwe redactionele invulling. “We gaan nog meer inspelen op de wensen van onze lezers”, aldus chef-redacteur Martijn Schwillens.

[image=264585]

Als vertrouwd behoudt De Maas Driehoek tijdens het seizoen drie sportpagina’s. Voorheen was er één gereserveerd voor de wedstrijdverslagen, één voor de overige sporten en op de andere pagina stonden alle programma’s en uitslagen van alle standaardteams, recreatieve elftallen en eveneens een verslag uit het damesvoetbal. “Tegelijkertijd hebben we gemerkt dat steeds meer lezers Kliksport zijn gaan gebruiken als hun voornaamste bron van informatie op het gebied van het regionale amateurvoetbal”, weet Schwillens. “Afgelopen seizoen gingen we in ons lezersgebied voor de verslagen (per klasse), berichten en interviews ruim over de 1,5 miljoen unieke hits heen.”

Voetbalpagina
De sportredactie van De Maas Driehoek, daarbij gesteund door collega’s uit Oss, Uden en Veghel, gaat de voetbalpagina daarom opnieuw redactioneel inrichten. “Dinsdag blijkt voor veel lezers te laat om nog een verslag te lezen, maar dankzij Kliksport bieden we sportliefhebbers op zondagavond al per klasse een volledig overzicht van het amateurvoetbal, inclusief doelpuntenmakers, foto’s, verslag en de stand.”
De voetbalpagina in de krant van dinsdag zal voortaan uit interviews en een vooruitblik op de volgende speelronde bestaan. De andere sportpagina is voor overige sporten en de uitslagenpagina, inclusief een verslag uit het damesvoetbal, blijft gehandhaafd. Uiteraard komt De Maas Driehoek in het nieuwe seizoen ook weer met de Sluitposttrofee, de prijs voor de minst gepasseerde doelman/defensie.
De eerste speelronde in het regionale amateurvoetbal is op 6 en 7 september.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant