Afbeelding

Sportieve strijd en muziek tijdens Parkfeest Mill

Kunst en cultuur 9 keer gelezen
MILL - Het Parkfeest op zaterdag 23 en zondag 24 augustus in Mill is een uitje voor jong en oud. Er is met de zeskamp beide dagen meer dan voldoende te zien, door de muziek op zaterdagavond en zondagmiddag meer dan voldoende te horen en door de aanwezigheid van waterspelletjes en stormbanen ook voldoende te doen en beleven. Bovendien is het Parkfeest gratis toegankelijk.

[image=286761]

Het Parkfeest is een ideale afsluiting van de schoolvakantie. Nog even lekker met het hele gezin uit.

Zeskamp
Teams bestaande uit 8 personen vanaf 16 jaar kunnen zich nog tot vrijdag aanmelden voor de zeskamp die op zaterdagmiddag 23 augustus gehouden zal worden. Het laatste spel is een quiz die aan het begin van de avond op het programma staat. Voor kinderen onder de 16 jaar is de zeskamp op zondagmiddag 24 augustus en ook zij kunnen zich nog aanmelden. Dat alles kan door een mailtje met alle gegevens te sturen naar . Ook kunt u contact opnemen met Leontien van Gemert, tel. 06-55173452 of (0485) 32 44 52.
Er is een nieuwe bokaal waar komende zaterdag om gestreden zal worden. 'De Watjes' wisten de Toeternietoe Zeskamp Bokaal namelijk vorig jaar voor de derde keer te winnen, waarmee hij meteen in hun bezit kwam. De organisatie heeft daardoor een nieuwe bokaal aangeschaft en opnieuw is dit een bijzonder exemplaar waar zeker opnieuw volop om gestreden zal worden.

Muziek
Gedurende het Parkfeest is er naast de zeskamp ook volop muziek. Dat is op zaterdagavond: NEON, Delamice en Fully Loaded. En op zondagmiddag bestaat de line-up uit: Toeternietoe uit Mill, De Heigalmers uit Wilbertoord, De Opdonders uit Boekel en DJ Jack uit Mill.
Meer weten over het Parkfeest? Zie www.parkfeestmill.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant