Afbeelding

Is JVC Cuijk klaar voor het nieuwe seizoen?

Voetbal 35 keer gelezen
CUIJK - Topklasser JVC Cuijk begint zondag 24 augustus het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen promovendus Koninklijke HFC uit Haarlem. De vraag is: Is JVC klaar voor het nieuwe seizoen?

[image=286692]

Of beter gezegd: Kan de Cuijkse topklasser het verlies van aanvalsleider Kevin van Veen opvangen? Vele namen werden de voorbije weken als diens opvolger genoemd, maar een nieuwe spits heeft zich (nog) niet aangediend. Jordie van der Laan scoorde er, net als zijn ploeggenoten, in de voorbereiding lustig op los, maar er wordt getwijfeld of de lange Cuijkenaar het niveau wel aankan. De doelpunten lijken dus vooral van Frenk Schaap, Cayfano Latupeirissa, Ismail Aktas en Mark Fennebeumer te moeten komen.
JVC verloor slechts één keer in de voorbereiding (Achilles’29 was met 3-2 te sterk), maar veel zegt dat niet. Er werd daarna ruim gewonnen van lokale amateurclubs en hoofdklasser AWC moest er aan geloven. Meerzeggend is dat de potjes tegen de hoofdklassers Juliana’31 en Katwijk en Al Dhafra uit de Verenigde Arabische Emiraten alle drie in 1-1 eindigden. Voetballend oogt het niet onaardig wat de equipe van coach Eric Meijers heeft laten zien, maar zonder echte spits dreigt een anoniem seizoen.

Loterij
Rondom de wedstrijd JVC Cuijk - Kon. HFC (zondag, 14.30 uur) wordt een loterij georganiseerd die in het teken staat van de Stichting HelpYvonnebeterworden. Verschillende ondernemers hebben leuke prijzen geschonken. De opbrengsten zijn bedoeld voor een speciale behandeling in Amerika voor de Cuijkse Yvonne Crooijmans, die is getroffen door kanker.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant