Afbeelding

Nieuw gratis dorpsfeest: Waanzinnig Wanroij

Kunst en cultuur 25 keer gelezen
WANROIJ - De zomervakantie is nu een paar weken aan de gang en iedereen is al gewend aan mooi weer, leuke activiteiten, gezellig samenzijn en vooral ook lekker genieten. Dat past helemaal in de sfeer die stichting VoHaCo neer zal zetten tijdens het nieuwe gratis dorpsfeest ‘Waanzinnig Wanroij’ op zaterdagavond 23 augustus.

[image=286597]

‘Waanzinnig Wanroij’ zal vanaf 17.00 uur starten met de activiteiten, bezienswaardigheden en natuurlijk een hapje en een drankje op het Giessenplein, met een sfeervolle parachutetent. Er zijn o.a. verschillende oudhollandsche spelen (met een stempelkaart voor de kids), een zweefmolen, springkussens, maisbak, schminken, ponyrijden, crazy fotostudio en boomstamzagen.

Ambachten
Er zijn verschillende oude ambachten en (oudhollandse) activiteiten voor jong en oud. Zo is er een imker en houtbewerker en kan iedereen zelf een poging doen om een boomstam te zagen. En er kunnen onder meer oude brommers en een graanmolen bekeken worden. Speciaal voor de lekkerbekken is er varken van het spit.

Speciale act
Zoals voorheen bij ‘Wanroijs Gedoe’ heeft VoHaCo weer een speciale, nu zelfs bijna gevaarlijke, act kunnen boeken. Iedereen zal versteld staan van de show van de man die kan jongleren met ronkende kettingzagen. Er schijnen maar drie mensen ter wereld te zijn die dit kunnen! Daarnaast zal zijn show nog een flinke dosis humor bevatten. Vanaf 19.00 uur start de jeugd vanaf 8 jaar met de touwtrekwedstrijden, waarna rond 20.30 uur de ‘oudere’ krachtpatsers met elkaar in duel gaan. De activiteiten duren tot 21.00 en de touwtrekwedstrijden tot ca 22:30. De hele avond zal gevuld worden met muziek van DJ Dennie, afgewisseld met een optreden van ‘Free Beer’, de winnaars van AVRO’s Music Academy (beste schoolband van Nederland). De avond wordt afgesloten met een hapje, drankje en sfeervolle muziek tot in de late uurtjes.
Meer informatie is te vinden op www.vohaco.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant