Afbeelding

Fysieke afsluiting onverharde weg Padbroek

Verkeer en vervoer 48 keer gelezen
CUIJK - De onverharde weg tussen het Hagelkruis in Padbroek en de Drogesestraat wordt afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Inmiddels is de juridische procedure om de weg te kunnen afsluiten afgerond. De daadwerkelijke afsluiting wordt deze week aangebracht.

[image=266305]

Tussen het Hagelkruis in de wijk Padbroek en de Drogesestraat loopt een onverharde weg (parallel aan het spoor). Deze weg zorgt volgens omwonenden al jarenlang voor overlast. Niet alleen is er bij droogte sprake van stofvorming ook gebeuren er soms zaken die het daglicht niet kunnen verdragen, zoals illegale afvaldumping. Naar aanleiding van aanhoudende klachten sluit de gemeente de weg nu af voor doorgaand autoverkeer.

Hulpdiensten
De hulpdiensten (brandweer, politie, ambulance) hebben geen bezwaar tegen de afsluiting want de bereikbaarheid van de omgeving blijft binnen de aanvaardbare norm. Voor fietsers en wandelaars blijft de weg toegankelijk. Verder blijven de aanliggende percelen ook bereikbaar voor autoverkeer.
Heeft u vragen over dit onderwerp neem dan contact op met Eric Noij, Team Infrastructuur, Beheer en Onderhoud, T (0485) 396 600.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant