Afbeelding

JVC Cuijk treft Achilles'29 in voorbereiding

Voetbal 23 keer gelezen
CUIJK - JVC Cuijk start op donderdag 17 juli de voorbereiding voor het seizoen 2014-2015. Om 20.00 uur zal trainer Eric Meijers zijn eerste training leiden bij de Cuijkse topklasser.

[image=266742]

De eerste oefenwedstrijd speelt JVC Cuijk op 22 juli tegen buurman SIOL. Een paar dagen later staat al meteen de eerste serieuze test op het programma. Zaterdag 26 juli is Achilles’29 in Groesbeek de tegenstander, waarna op 29 juli een wedstrijd volgt in Sint Agatha tegen VCA.

Drie thuisduels
De oefencampagne wordt daarna vervolgd met 3 thuiswedstrijden; zaterdag 2 augustus is Juliana’31 de tegenstander, terwijl op 5 augustus AWC uit Wijchen naar Cuijk komt. Het drieluik wordt afgesloten op 9 augustus met een wedstrijd tegen Al Dhafra uit de Verenigde Arabische Emiraten, uitkomend in de hoogste divisie de UAE Arabian Gulf League. De voorbereiding wordt afgesloten met een uitwedstrijd tegen IJsselmeervogels in Spakenburg op zaterdag 16 augustus.
De competitie voor JVC Cuijk begint in het weekend van 23/24 augustus. Het competitieprogramma zal begin juli beschikbaar zijn.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant