Afbeelding

Aankondigingsborden Boxmeer digitaal

Zakelijk 47 keer gelezen
BOXMEER - Reclame maken voor een evenement? Het aankondigingsbeleid van de gemeente Boxmeer is op de schop genomen, waardoor de frames, kartonnen driehoeks- en andere aankondigingsborden verdwijnen. Deze worden per 1 juli vervangen door onder andere ledschermen en sandwichpanelen.

[image=282649]

Het Boxmeerse Jordans Sign & promotion faciliteert en beheert deze. Belangrijkste argumenten voor de aanpassing zijn een eenduidiger beleid, een minder rommelig straatbeeld en lagere kosten voor de gemeente.
De drie aluminium aankondigingsframes bij de toegangswegen van Boxmeer, worden vervangen door 3 digitale A0-schermen. Hierop wordt actuele informatie van de gemeente geplaatst over bijvoorbeeld wegwerkzaamheden, maar kunnen ook verenigingen en bedrijven adverteren via Jordans Sign & Promotion.

Panelen
Rond de invalswegen van alle dorpen wordt een 50-tal sandwichpanelen om lichtmasten geplaatst. Deze borden vervangen de mogelijkheid om 15 kartonnen driehoeksborden per evenement te mogen plaatsen. Iedereen kan tegen betaling gebruik maken van de panelen via Jordans Sign en Promotion.

Dorps- en wijkraden
De gemeente stopt met het beheer van de evenementenportalen (de schuifpanelen onder de komborden). De wijk- of dorpsraden mogen het beheer van de bestaande borden overnemen. De portalen waar geen belangstelling voor is, worden verwijderd.
Ook mag elke wijk- en dorpsraad een plek of 3-4 aangeven, waarop ze vrij van vergunning en kosten in eigen beheer, reclame mogen maken voor activiteiten in hun dorp. De voorwaarden worden aan de raden bekend gemaakt.
Elke andere vorm van aankondiging op gemeentegronden is vanaf 1 juli verboden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant