Afbeelding

Duizendste borstverkleining bij Sanavisie

Zakelijk 62 keer gelezen
MILL - Sanavisie Bodyclinic is een gespecialiseerde kliniek voor plastische en cosmetische chirurgie en biedt totaalprogramma’s in het teken van Quality of Life. Lekker in balans, uiterlijk en innerlijk, dat is Quality of Life volgens Sanavisie. Waar een gewone kliniek ophoudt, gaat Sanavisie door.

In een uniek concept creëert Sanavisie, in samenwerking met Fitland XL, samenhang tussen een goed functionerend lichaam, gezonde voeding, ontspanning, sporten en geestelijke harmonie met als doel de “Quality of Life” te verhogen. Een borstverkleinende operatie draagt ook bij aan een hogere kwaliteit van het leven.
Sanavisie Bodyclinic voert jaarlijks meer dan 300 borstverkleiningen uit en mag zich met haar duizendste borstverkleining van deze maand een echte specialist noemen van borstverkleiningen.

[image=230386]

Quality of Life
De vorm en de grootte van de borst worden voor een groot gedeelte erfelijk bepaald. Sommige vrouwen zijn gezegend met mooie volle borsten, maar één op de drie vrouwen in Nederland is niet tevreden met de vorm en grootte van haar borsten. Lichamelijke klachten en psychische hinder kunnen voor vrouwen redenen zijn voor een borstverkleinende operatie. Borsten die te groot zijn kunnen de oorzaak zijn van schouder-, nek- en rugklachten en irritatie van de huid onder de borst. Daarnaast kunnen grote borsten belemmerend zijn bij fysieke activiteiten. Een borstverkleinende operatie kan uitkomst bieden, al deze ongemakken verhelpen en daarmee de “Quality of Life” verhogen.

Veel voorkomend
Het is een veel voorkomende plastisch chirurgische ingreep. Al duizend patiënten gingen u voor bij Sanavisie Bodyclinic. Zij zijn allen zeer tevreden over het eindresultaat en staan volledig achter de volgende uitspraak: “Had ik het maar eerder laten doen!”. Tevens wordt een borstverkleinende operatie meestal vergoed vanuit de basisverzekering mits u een verwijzing heeft van de huisarts. Als u een borstverkleining overweegt dan kunt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen bij een van de plastisch chirurgen op de locaties Helmond, Sittard, Leiden en Mill. Ook op een van de gratis Body Events kunt u alle informatie krijgen die u wenst. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.sanavisie.nl. Voor vragen of een afspraak is Sanavisie Bodyclinic altijd bereikbaar op tel. (0485) 460 620.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant