Afbeelding

Mills succes bij Alpe d’HuZes

Opmerkelijk 69 keer gelezen
MILL - Bijna vijfduizend mensen beklommen per fiets, wheeler of te voet op 5 juni Alpe d’Huez met als doel een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker.

[image=282375]

Het voorlopige eindbedrag van de actie stond vorige week op 12,3 miljoen euro, maar zal nog wel wat oplopen. De definitieve eindstand wordt half oktober bekendgemaakt.
Een van de deelnemende teams was ‘Piets Challenge’ uit Mill, bestaande uit Mat van Sambeek, Geertje Braks, Henri Verhoeven, Mary Verhoeven, Marie-Louise Heijs, Karin Klamer en Haico van Deijne. Dit team had in april tijdens het Glazen Huis in Mill al ruim 19.000 euro bij elkaar gebracht voor Alpe d’Huez. Mat, Henri, Karin en Haico hebben op 5 juni diverse malen de Alpe d’Huez op gefietst, samen maar liefst 20 keer en Mary, Marie Louise en Geertje hebben de berg te voet bedwongen, dit samen vijf keer. Bijzonder was dat Mat van Sambeek de berg vijf keer per fiets en nog een ker te voet bedwong. Dit deed hij samen met Maarten van Kempen van Fitland. Het koste wel wat blaren, maar ook voor hen gold de slogan van de Alpe d’HuZes: “opgeven is geen optie”!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant