Afbeelding

Erps: 'Stormvogels gaat voor middenmoot'

Voetbal 36 keer gelezen
SIEBENGEWALD - Sjaak Erps maakt zich op voor een derde periode bij Stormvogels’28. De oud-speler van de Limburgse tweedeklasser heeft volgend seizoen de beschikking over een opvallende nieuweling: Oud-prof Harrie Gommans. “Iedereen binnen de club stond er wel van te kijken”, aldus Erps.

[image=280830]

Gommans begon zijn carrière bij Fortuna Sittard en speelde de afgelopen veertien seizoenen tevens voor Vitesse, Excelsior, Roda JC, Westerlo, Beveren en De Graafschap. “Hij heeft de nodige ervaring”, weet Erps (55), die 32 jaar geleden als speler zelf met Stormvogels’28 uitkwam in de tweede klasse. “De komst van Harrie is goed voor onze jonge maar zeker ook talentvolle spelersgroep. Hij moet de jonge jongens helpen hun spel naar een hoger niveau te tillen.”
Gommans volgt een trainerscurcus en loopt stage bij de C1 van VVV. “Dus het is ook de bedoeling dat we hem al klaarstomen om over een paar jaar zelf voor een spelersgroep te staan. Wellicht bij Stormvogels’28.”

Ambities
Erps, die in 2004 als coach met Stormvogels promoveerde naar de vierde klasse, verwelkomt verder een nieuwe doelman en zes jongens uit de A1. “Jeffrey Koch (19) komt van SSS’18. De jeugdspelers niet meegerekend, hebben we een selectie van achttien man, waarvan er vijftien uit Siebengewald komen. Onze doelstelling is een plek in de middenmoot van de tweede klasse.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant