Afbeelding

De Maas Driehoek mediapartner 4daagseFeest

Zakelijk 20 keer gelezen
CUIJK - Nieuwsblad De Maas Driehoek en de organisatie van het VierdaagseFeest Cuijk hebben andermaal de handen ineen geslagen. Net als vorig jaar wordt De Maas Driehoek mediapartner van het zevendaagse feest in het centrum van Cuijk.

[image=218203]

"We zijn blij dat Nieuwsblad De Maasdriehoek de regio opnieuw op de hoogte gaat houden van alles omtrent het VierdaagseFeest Cuijk. Tevens zullen zij een krant uitbrengen waar de laatste programmagegevens in zijn opgenomen", aldus de organisatie.
Kantoormanager Kees Bentvelsen vult aan: "De Maas Driehoek heeft door de jaren heen een steeds prominentere plaats ingenomen in de regio. Temeer omdat wij als weekblad in staat zijn om evenementen regionaal te promoten, aan beide kanten van de Maas. Wij zijn dan ook trots om opnieuw mediapartner te mogen zijn van het VierdaagseFeest Cuijk, één van de grootste meerdaagse evenementen die de regio kent."
Het VierdaagseFeest Cuijk wordt deze zomer gehouden van zaterdag 12 tot en met vrijdag 18 juli op de Maaskade en diverse plekken in het centrum van Cuijk.

Adverteren
Meer weten over mogelijkheden tot adverteren in de speciale VierdaagseFeest Cuijk-krant, neem dan contact op met John Gerrits, telefoon (0485) 38 04 25 of per e-mail: .
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant