Afbeelding

Vitesse'08 ziet broers Van Putten terugkeren

Voetbal 287 keer gelezen
GENNEP - Vitesse'08 lijkt een streep te willen zetten onder een paar magere jaren. De Gennepse vierdeklasser heeft zich behoorlijk versterkt voor komend seizoen. Onder de nieuwelingen zijn de broers Frits en Peter van Putten, die overkomen van Rood Wit Groesbeek.

[image=94089]

Peter van Putten speelde profvoetbal bij NEC en Go Ahead Eagles en diende de Groesbeekse topamateurclubs De Treffers en Achilles'29. Tevens stond hij enige tijd onder contract bij Dijkse Boys. Zijn broer Frits was actief in het betaald voetbal bij NEC en AGOVV en kwam verder onder meer uit voor JVC Cuijk en De Treffers. Beide broers begonnen in hun jeugd met voetballen bij Vitesse'08. Frits speelde tussen 2010 en 2012 ook al in Gennep.
Andere nieuwelingen in het elftal van coach Joop van den Ing zijn Rached Spiekman en Tom Verbeek, die Olympia'18 verruilen voor een avontuur in Gennep.

Bloeiperiode
Vitesse'08 kende een sportieve bloeiperiode tussen 1998 en 2005, waarin het zes seizoenen uitkwam in de tweede klasse. In 2013 degradeerden de Genneparen naar de vierde klasse, waarin ze vorig seizoen in de middenmoot eindigden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant