Afbeelding

Boerderijwinkel in Beugen wint Plattelandsprijs

Zakelijk 86 keer gelezen
BEUGEN - De Campagne Groente en Fruit in Beugen is vanmiddag winnaar geworden van de Plattelandsprijs 2014. Het is een prijs voor de beste, leukste en meest gevarieerde activiteit tijdens het jaarlijkse evenement 'Ons Plattelandsrondje', dat medio mei plaatsvond.

[image=281479]

De familie Willems ontving vanmiddag uit handen van het bestuur, in de persoon van voorzitter Carel van Genugten en communicatiecoördinator Sandra Reusen, de prijs: een oorkonde, een bos bloemen en gratis promotie.

Undercoverteams
Met vijf undercoverteams zijn alle bedrijven bezocht en beoordeeld. Alle teams waren onder de indruk van de gastvrijheid die zij hebben mogen ervaren op de bedrijven. De activiteiten zijn beoordeeld op basis van criteria, die ook vooraf bij de deelnemende bedrijven bekend zijn gemaakt. Zaken waarop door de undercoverteams werd gelet waren onder andere de ontvangst, de presentatie van het bedrijf, het pallet van aangeboden activiteiten, de begeleiding tijdens de activiteit en de promotie die het bedrijf heeft gedaan voorafgaand aan het evenement en tijdens de uitvoering. Na juryberaad is de volgende top-5 ontstaan:
1) Ons Boerderijwinkeltje Campagne groente en fruit (Beugen);
2) Fruitpark Groenz (Boxmeer);
3) Bezoekerscentrum De Kuilen/Logement De Valkhoeve (Mill);
4) Bloemen van Brigitte (Beers);
5) Zorg- en kampeerboerderij De Tienmorgen (Beers).

Gewonnen
Campagne groente & fruit heeft de 1e prijs gewonnen. Er was de diversiteit aan activiteiten: een proeverij, bloemschikken, keramiek, unieke klompjes, Feija tekentherapie, manden vlechten, schilderkunst, de Knoest natuurlijk groen, kaarten maken, maak kennis met anders fietsen, rondje door onze boomgaard, en een springkussen van Funpro Beugen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant