Afbeelding

Frank Schrijen op KeieKletstoernooi 2013

Carnaval 73 keer gelezen
BOXMEER/HELMOND - Omroep Brabant zendt vanaf zondag 6 januari weer het beste van het KeieKlets- toernooi van de Keiebijters uit. Twaalf tonproaters, kletsers genaamd, strijden in de Traverse in Helmond om de titel van Opperkletsmajoor van 2013. Onder hen Boxmerenaar Frank Schrijen.

[image=228327]

Omroep Brabant zendt van iedere zittingsavond een compilatie uit met de beste kletsmomenten. De line-up is ook dit jaar weer indrukwekkend met onder andere de volgende deelnemers: Frank Schrijen (Boxmeer), Jan Strik (Someren), Ivo Van Rossum (Gemert), Rob van Elst (Groesbeek), Rien van Genugten (Sint-Oedenrode), Jasper van Gerwen (Hilvarenbeek), Ad Vermeulen (Chaam), Ton Brekelmans (Udenhout), Wichard De Benis (Best), Harry Hens (Waalwijk) en Freddie v.d. Elzen (Vorstenbosch).

Uitzendingen
Omroep Brabant trapt 6 januari af met het beste van 2012 met fragmenten van alle finalisten van vorig jaar. Vanaf 13 januari is het vervolgens vier weken lang lachen op zondag met de beste kletsers van dit jaar. Met elke aflevering ook de tonpraters buiten de ton aan het woord over hun vak en over henzelf. Het beste van het Keiekletstoernooi is vijf zondagen lang op Omroep Brabant te zien. De presentatie is weer in handen van Rogier van Oosterhout. De uitzendtijden staan op omroepbrabant.nl/keiebijterskletstoernooi.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant