Afbeelding

Jan Claassen van Rabobank naar Teeuwissen

Zakelijk 146 keer gelezen
BOXMEER / CUIJK – Met ingang van 1 maart neemt Jan Claassen afscheid als directievoorzitter van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. Jan wordt na zeven jaar Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen lid van de ‘executive board’ van Teeuwissen Holding BV in Cuijk.

Jan Claassen sluit hiermee een 23-jarige Rabobankcarrière af en was in die periode werkzaam bij Rabobank Nederland, als directievoorzitter bij Rabobank De Leijstroom en bij Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. Bij Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen was hij verantwoordelijk voor de samensmelting van vier lokale banken tot Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. Inmiddels is die bank uitgegroeid tot een van de tien grootste en best presterende lokale Rabobanken van Nederland.

[image=231506]

Jan zal bij Teeuwissen in dienst komen als Managing Director. Vanuit zijn functie zal hij verantwoordelijk zijn voor de Benelux en het Verenigd Koninkrijk en daarnaast voor de staffuncties binnen Teeuwissen Holding wereldwijd.
De Teeuwissen Group is een internationaal bedrijf en bedenkt en ontwikkelt optimale bestemmingen voor vlees- en vleesbijproducten en streeft naar maximale verwaarding van deze bijproducten. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Brabantse Cuijk. Bij de Teeuwissen Group werken wereldwijd ruim 6.000 medewerkers, actief in 79 landen verdeeld over 4 continenten. De strategie van Teeuwissen is gericht op het “one-stop-shop” principe en het aangaan van strategische samenwerkingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant