Afbeelding

Stempelkaart Elfkroegetocht is Want'ut

Carnaval 79 keer gelezen
CUIJK - Hij werd vorig jaar niet voor niets Holie verklaard: de stempelkaart van de Kuukse elfkroegetocht is in de carnavalsperiode al jaren het meest gewilde object van de regio. De vorige editie was de stempelkaart zelfs zo gewild, dat voor het eerst in de historie van het grootste carnavalsfeest van Cuijk álle 20.000 exemplaren werden verkocht.

[image=231748]

In goed Kuuks Engels gesteld: de stempelkaart is Want’ut. Ook dit jaar. Want met opnieuw 20.000 beschikbare kaarten is de kans groot dat op dinsdag 12 februari aanstaande ook de 28ste editie uitverkocht raakt. De Commissie Kuukse elfkroegetocht adviseert daarom de fanatieke kroegetochtloper op tijd zijn kaart te kopen. Dat kan vanaf morgen (vrijdag 11 januari).

Kaartverkoop
Net als vorig jaar kun je op twee manieren een van de felbegeerde stempelkaarten bemachtigen: het makkelijkste is je stempelkaart online te bestellen. Ga daarvoor naar www.elfkroegetocht.nl. Voor de echte Cuijkenaar maakt de commissie een uitzondering: in de deelnemende stempelkroegen zijn aan de bar een beperkt aantal exemplaren te koop. De prijs van de stempelkaart is deze editie hetzelfde als vorig jaar. Zowel in de kroeg als online kost deelname aan de enige echte elfkroegetocht van Nederland slechts 7,50 euro. “Niet te lang twijfelen dus. Zorg er op tijd voor dat jij één van de 20.000 gelukkigen bent!”, waarschuwt de commissie.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant