Afbeelding

Nicole grijpt kans met overname Textielbeurs

Zakelijk 395 keer gelezen
OPLOO / VENRAY – Begin vorig jaar vierde Nicole Verbruggen in Oploo het tienjarig bestaan van haar hobby atelier en nu heeft ze een reuzensprong gemaakt en in Venray de gerenommeerde speciaalzaak De Textielbeurs overgenomen.

“De oude eigenaren Theo en Diny Verdijk wilden er mee stoppen en die stonden in november plotseling bij mij op de stoep. Of ik hun zaak over wilde nemen”, blikt de 42-jarige Nicole terug. Een unieke kans, die ze met beide handen aangreep. “Mijn man en ik hebben er goed over nagedacht en daar waren we snel uit. Zo’n kans krijg je maar één keer in je leven.” Het zit haar ongetwijfeld in het bloed, want haar grootvader had al een zaak in fournituren en manufacturen en haar moeder runde een stoffenwinkel.

Textielbeurs
De Textielbeurs is al meer dan 60 jaar hét adres voor stoffen, patronen, fournituren, handwerkpakketten en naaimachines. “Dit is een heel stabiele markt. Bovendien is zelfmaakmode erg hot. Dat is ook te danken aan leuke tv-programma’s”, weet Nicole. Verder wordt ook kleding voor de stomerij ingenomen.
Dankzij het brede programma ontvangt de gezellige en kleurrijke zaak veel klanten uit Limburg, Brabant, Gelderland en zelfs van over de grens. “Ik heb ook al veel van mijn ‘Oploose’ klanten hier gezien. Daar ben ik blij mee.”

[image=232465]

Blij is Nicole met Ans, Thea en Leny, de drie vaste krachten die al jaren onder de vorige eigenaars werkten. Hetzelfde geldt voor de drie coupeuses. Het klikte vanaf het begin. “Het lijkt wel of Nicole hier al jaren werkt”, complimenteert Ans de soepele instap van haar nieuwe baas.
Belangrijk vindt Nicole de service. “We doen aan kledingreparatie, bijvoorbeeld het vervangen van een rits die stuk is, maar ook reparatie van naaimachines.”
Haar winkel aan de Grotestraat in Oploo is sinds 1 januari teruggebracht tot een inname- en uitgiftepunt. Elke woensdagmorgen tussen 9.00 en 11.00 uur kunnen klanten er terecht. “Wie het verstel- of reparatiewerk de ene week brengt, kan het de volgende week ophalen.”
De Textielbeurs is gevestigd aan de Poststraat 11 in Venray. Voor informatie bel (0478) 58 37 07. Of kijk op www.detextielbeurs.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant