Afbeelding

Gratis gebitscontroles bij Dier&Arts Boxmeer

Zakelijk 54 keer gelezen
BOXMEER - Gebitsproblemen bij honden en katten worden met name veroorzaakt door tandplak en tandsteen. Naarmate ze ouder worden groeit ook de kans op het ontstaan van tandvleesproblemen. Verwaarloosde gebitsproblemen kunnen ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van huisdieren, variërend van slechte adem,kiespijn tot verlies van tanden of zelfs ontstekingen in belangrijke organen,zoals nieren en hart.

[image=233129]

Regelmatige gebitsverzorging is nodig om bovengenoemde problemen te voorkomen. Om het belang van gebitsverzorging onder de aandacht van huisdiereigenaren te brengen organiseert Dier&Arts Boxmeer in samenwerking met de Groep Geneeskunde Gezelschapsdieren(GGG) in februari voor de vijfde keer de Maand van de Gebitscontrole.
In deze maand wordt grootscheeps de aandacht gevestigd op preventie en verzorging van gebitsproblemen. Diereigenaren worden stap voor stap voorgelicht over de maatregelen die ze kunnen nemen. Om de preventie van gebitsproblemen te stimuleren krijgt U bij Dier&Arts Boxmeer deze actiemaand zeer aantrekkelijke kortingen tot 50% op gebitsverzorgende producten en voeding. Bij aankoop van een van de actieproducten maakt uw dier kans op een wel een heel speciaal pakket: gratis gebitswellness (een gebitscontrole, totale gebitsreiniging indien nodig, en een uitgebreid pakket aan gebitsverzorgende producten).

Maand van...
Dier&Arts Boxmeer gaat er in het kader van de Maand van de Gebitscontrole nog een schepje bovenop doen: gedurende de gehele maand februari gratis gebitscontroles. De gehele dag kunnen huisdiereigenaren met hun dieren langskomen voor een professionele gebitscontrole. "Hiervoor hoeft U geen afspraak te maken. U krijgt een schriftelijk verslag van de status van het gebit en er zal een advies gegeven worden over een eventuele behandeling van het gebit van uw huisdier, bijvoorbeeld voor het verwijderen van tandplak en tandsteen. Daarnaast wordt uitgelegd hoe U het gebit van uw huisdier schoon en gezond kunt houden", aldus Dier&Arts.
Meer informatie: Dier&Arts Boxmeer, Beugenseweg 33, 5831 LR Boxmeer, tel. (0485) 576752.
Openingstijden voor gebitscontrole zijn maandag t/m vrijdag: 8.30-17.00 uur. Alle informatie van de Maand van de Gebitscontrole is te vinden op www.gebitscontrole.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant