Afbeelding

Mega Piraten Festijn 6 april weer in Wanroij

Muziek 51 keer gelezen
WANROIJ - Het Mega Piraten Festijn is op zaterdag 6 april opnieuw te gast in Wanroij. De eerdere edities van het festijn in Wanroij waren grote successen. Duizenden bezoekers vierden feest. De rondreizende festivalkaravaan beleeft dit jaar haar tiende seizoen.

[image=150277]

Het Mega Piraten Festijn was in 2010 voor het laatst te gast in Wanroij; net zoals bij de komende editie op het terrein van Vakantiepark De Bergen. “Elk jaar komen er nieuwe locaties bij en stoten we oude tijdelijk af”, vertelt organisator Eddy Mensink. “Dit om te voorkomen dat we het publiek verzadigen. Maar uit het oog is niet uit het hart en we komen graag weer terug naar Wanroij.” Voor Wanroij betekent de nieuwe editie een kennismaking met de nieuwe podiumsetting. De artiesten staan niet langer op een groot podium, maar op een catwalk die tot middenin de tent voert. “Precies waar ze horen, zo dicht mogelijk op het publiek”, stelt Eddy.

Line-up
Jan Smit, 3JS, Jannes, Marianne Weber, Jan Keizer & Anny Schilder, Sieneke en aanstormend talent Gino Graus zijn er op alle festijnen bij. Meer informatie over het programma van het MPF in Wanroij volgt later.
Het terrein gaat open om 18.30 uur; het programma begint om 20.00 uur.

[image=150241]

Voorverkoop
Kaarten à 25,00 euro zijn inmiddels verkrijgbaar bij Tweewielers Thijs Hendriks in Wanroij; Guitar King in Boekel; Partycentrum Kubbus in Afferden; Snackbar De Keizer in Mill; Café Hap & Stap in Zeeland; Café-Zaal Kleijngeld in Zijtaart; The Readshop in Gemert en de Bruna’s in Venray en Gennep. Tevens op de site www.megapiratenfestijn.nl en bij alle vestigingen van Primera.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant