Afbeelding

Red Carpet Sunday in Boxmeer breidt uit

Zakelijk 60 keer gelezen
BOXMEER - Red Carpet Sunday, de eerste koopzondag (24 maart) van het jaar in het Boxmeerse centrum, is grootser qua opzet dan ooit. “De modeshows zullen in dezelfde stijl zijn als vorig jaar, maar deze keer zijn er twee podia (Raadhuisplein en Wilhelminaplein, red.) in plaats van één”, vertelt centrummanager Jo van Haren.

[image=210480]

“Omdat we zijn gestart met centrummanagement in Boxmeer, doen dit jaar niet allleen leden van het COB, maar ook niet-leden en sommige modeketens mee. Zodoende zijn er meer deelnemers, meer mannequins en dus ook meer modeshows.”

Koopzondag
Behalve twee podia voor de modeshows, wordt het Boxmeerse winkelhart sowieso helemaal omgeturnd in een heus fashionparcours. Tijdens Red Carpet Sunday presenteren de modezaken in Boxmeer hun voorjaars- collecties. “Maar alle winkels zijn op koopzondag 24 maart van 12.00 tot 17.00 uur geopend”, aldus Van Haren, “en er zijn attracties voor de kids, zowel bij het gemeentehuis (een soort trein) als bij de benzinepomp in de Steenstraat. Ook staan in het winkelcentrum twee springkussens.”

Stiletto Race
“Na de publicatie over de Stiletto Race in De Maas Driehoek hadden we 682 likes op Facebook en direct meerdere inschrijvingen. Het heeft een kolderiek gehalte, maar er kunnen mooie prijzen (cheques t.w.v. 100, 75 en 50 euro) gewonnen worden.” Deelname geschiedt uitsluitend op schoenen met stilettohakken (geen sleehakken), waarvan de hak minimaal 7 cm hoog is en maximaal 2,5 cm breed.
Voor deelname of meer informatie stuur een e-mail naar: of surf naar: www.hallo-boxmeer.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant