Afbeelding

Tweede editie 'Wildeman Zoekt The Voice'

Muziek 83 keer gelezen
EINDHOVEN – Net als vorig jaar is De Markt in Eindhoven dit voorjaar het toneel van de talentenjacht ‘Wildeman Zoekt The Voice’. Heb jij talent om de show te stelen? Om met je zangkunst een zaal aan je voeten te krijgen? Dan is dit wellicht jouw kans op een doorbraak in showbizzland. De winnaar van ‘Wildeman Zoekt The Voice’ gaat in elk geval met producer Patrick Schouten de studio in om een single op te nemen.

[image=238494]

Eindhoven heeft veel talent. In een ver verleden braken grote artiesten als Peter Koelewijn, Lenny Kuhr en Ria Valk al door via een talentenjacht op de markt. En de winnaar van vorig jaar, Eindhovenaar Ger Savelkoul, zag zijn carrière ook in een stroomversnelling geraken. Hij werkt inmiddels onder meer als zanger bij Wentink Events, dat grote dinnershows in Studio 21 op het Hilversumse mediapark organiseert. Savelkoul zit in elk geval in een aantal voorronden in de jury.

Studio
De winnaar van deze tweede editie van ‘Wildeman Zoekt The Voice’ gaat onder leiding van producer Patrick Schouten ene single opnemen in de TMS Studio in Biest-Houtakker. Schouten werkte al eerder met gerenommeerde artiesten als Bryan B. (de winnaar van The Winner Is…) en ook m et de Marokkaanse zangeres Chahra_Z, de gebroeders Ko, Sita en Henk Bernard. Bovendien behoort plugging en promotie door Casper Janssen Music Promotion bij de hoofdprijs.

Voorronden
De tweede editie van ‘Wildeman Zoekt The Voice’ begint op maandag 1 april. Dat is Tweede Paasdag. Er zijn acht voorronden en daarna twee halve finales op 26 mei en 2 juni. De grote finale is op zondag 16 juni. Een deskundige jury zal de kandidaten in de voorronden beoordelen op zangtechniek, microfoontechniek, presentatie (je uitstraling naar buiten), muziekkeuze (of de muziek bij je stem past) en entertainmentwaarde.

Inschrijven
Iedereen van 13 jaar en ouder kan zich nu al inschrijven voor één van de voorronden. De belangstelling is enorm: al 28 talenten hebben zich ingeschreven, onder wie een aantal bekenden uit de eerste editie van ‘Wildeman Zoekt The Voice’ uit 2012. Inschrijven kan via de website. Daar kun je ook al zien welk artiest in welke voorronde te bewonderen is.

[image=238495]

[image=238496]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant