Afbeelding

Bijzondere viering in Knoptorenkerk

Kunst en cultuur 76 keer gelezen
SINT-OEDENRODE - Vanaf de oprichting heeft Cantecleer jarenlang ‘eigen’ vieringen gemaakt. Allerlei thema’s zijn door een tekstgroep uit het koor op een eigentijdse manier vorm gegeven in gedichten, lezingen, gebeden, bij elkaar gezochte of zelfgeschreven gedachten die een eenheid vormen met inspirerende liederen.

[image=239071]

In het jubileumjaar is door een aantal koorleden opnieuw een ‘eigen’ viering samengesteld. Hiermee wil het koor stilstaan bij saamhorigheid, delen van lief en leed, samen feesten. Het thema van deze viering is Levensklanken. Veertig jaar Cantecleer, waarin zoveel gewoons en buitengewoons is gebeurd, zal in deze viering gaan leven en klank krijgen. Kostbare facetten van het leven zullen erin doorklinken, vorm gegeven in liederen, gedachten, teksten en gebeden. De gekozen liederen zijn van toen en van nu. Natuurlijk zal ook het jubileumlied Ode aan Cantecleer klinken.
Koorlid Jos Hamelink zal in deze viering voorgaan. De viering begint zondag 17 maart om 11.30 uur in de Knoptoren en zal ongeveer een uur duren. Daarna is er koffie en thee en is er gelegenheid om na te praten en wellicht herinneringen op te halen… Iedereen is welkom.

[image=239072]


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant