Afbeelding

Mijn Watermerk Cuijk: 'Alles op maat'

Zakelijk 102 keer gelezen
CUIJK - De verkoop van de tweede fase van nieuwbouwproject ‘Mijn WaterMerk’ in Cuijk is gestart. Initiatiefnemer VOF Klein Linden hield afgelopen week een informatieavond. Toekomstige bewoners die een huis in de eerste fase hebben gekocht, vertelden hoe zij met de online WoonWensplanner en veel persoonlijke begeleiding hun eigen unieke droomhuis hebben samengesteld. De zaal reageerde verbaasd over de uitgebreide maatwerkmogelijkheden. “Het is bijna zelfbouwen, maar dan zonder alle rompslomp”, aldus een aanwezige.

[image=239074]

Aan de hand van een interview en veel beelden werden de aanwezigen tijdens de avond ‘meegenomen’ in de totstandkoming van een van de woningen, een halfvrijstaand woonhuis aan Zilveresdoorn. Te zien was hoe schetsjes en ideeën van de betreffende kopers, via suggesties van architect en kopersbegeleider, leidden tot daadwerkelijke bouwtekeningen. “Deze aanpak past perfect bij ons”, aldus de toekomstige bewoonster. "Wij hebben veel ideeën en vinden het leuk om over elk hoekje na te denken. Samen hebben we heel wat schetsen gemaakt aan de keukentafel. Kopersbegeleider Ron Cornelissen van bouwer Hendriks Coppelmans schoof geregeld aan, gaf praktische tips en dacht mee over de ideale oplossing. Alles is op maat geboetseerd, zeg maar", aldus de koopster.

“Ideale woning”
“Die avonden aan de keukentafel hebben voor ons tot de ideale woning geleid. We hebben de kamer uitgebreid met een royale erker, een vrijstaande garage toegevoegd en de opzet van de gehele begane grond en verdieping veranderd.” “Zelfs op het gebied van duurzaamheid wordt alles zoals ik voor ogen had”, vertelt haar partner, die energieconsultant is van beroep.”Zo zijn er mogelijkheden voor hoogwaardige beglazing, zonnepanelen en een zonneboilersysteem. Het is echt geweldig: werkelijk elk detail is afgestemd op wat wij belangrijk vinden.”

Bouw van start
De bouw van de twaalf woningen uit de eerste fase gaat deze maand al van start. Hendriks Coppelmans Bouwgroep uit Uden, dat het project namens VOF Klein Linden realiseert, verklaart het succes van Mijn WaterMerk met name door de Wonen-naar-Wensaanpak. Daarnaast blijkt ook de Amsterdamse School-architectuur en de mooie locatie dichtbij de Kraayenbergse plassen aan te spreken.
De halfvrijstaande woningen zijn beschikbaar vanaf 244.725 euro (v.o.n), de vrijstaande vanaf 336.868 euro (v.o.n). Inruil van de bestaande woning is mogelijk.
Info: mijnwatermerk.nl of Makelaardij Twan Poels, tel. (0485) 319220.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant