Afbeelding

Dwergnijlpaardje Kiara naar buiten in Zoo Parc

Kunst en cultuur 29 keer gelezen
OVERLOON - Dwergnijlpaardje Kiara van Zoo Parc Overloon mocht gisteren (maandag) voor de eerste keer genieten van de lentezon.

[image=239314]

Nog niet eerder had Kiara de buitenlucht opgesnoven, vanaf haar geboorte vergezelde ze moeder Bagatelle in hun binnenverblijf voor de schermen. Vandaag was het dan zover en mocht ze onder toeziend oog van moeder haar buitenverblijf gaan verkennen. Zonder problemen liep het jong achter moeder aan het buitenverblijf in. Eenmaal buiten werden moeder en dochter getrakteerd op een warm lentezonnetje waarvan ze dan ook heerlijk aan het genieten zijn op dit moment.
Vanwege de koude wintermaanden was Kiara nog niet eerder buiten geweest. Vanaf haar geboorte heeft ze samen met haar moeder in hun warme binnenverblijf voor de schermen vertoefd. Hier heeft Kiara al flink kunnen oefenen op haar zwemkwaliteiten. Eerst in een klein laagje water en inmiddels al in een vol bad. Als de temperaturen nog meer gaan stijgen zal ze samen met moeder Bagatelle ook de eerste duik gaan nemen in hun waterrijke buitenverblijf.

Te zien
Bij goed weer kunnen bezoekers moeder en dochter komen bewonderen in hun buitenverblijf, als het weer het niet toelaat, zijn ze te zien in hun binnenverblijf.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant