Afbeelding

Open dag en expositie

Kunst en cultuur 46 keer gelezen
SINT-OEDENRODE – Het atelier van Annie Thijssen-Dortmans aan de Hertog Hendrikstraat 19 is zondag 24 maart van 12.00 tot 17.00 uur voor het publiek opengesteld.

[image=239479]

Annie Thijssen-Dortmans is in 2008 afgestudeerd aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk, richting Schilderen. Zij raakt geïnspireerd door ruimtelijke objecten. Wat haar boeit, wordt gefotografeerd en vervolgens met olie of acrylverf uitgewerkt in een lijnenpatroon. Zij speelt met licht en perspectief en maakt architectonisch werk.
In 2010 is ze opnieuw gestart op Arendonk in de richting Monumentaal/Mixed Media. In deze studierichting worden kunstvormen als schilderen, boetseren, beeldhouwen, fotografie en techniek bij elkaar gebracht. Annie Thijssen-Dortmans stelt zondag een aantal producten die ze in het tweede studiejaar heeft gemaakt tentoon. Tevens zal het werk van het laatste kinderatelier van basisschoolkinderen met het thema Wonen worden geëxposeerd. Er is gelegenheid om kinderen aan te melden voor een nieuwe ronde Kinderatelier die na de zomervakantie 2013 van start gaat.
[image=239479]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant