Afbeelding

Open Huis bij Metameer jenaplan Boxmeer

Zakelijk 86 keer gelezen
BOXMEER - Wilt u ook even terug naar de schoolbanken? De inktpot en de kroontjespen zijn inmiddels vervangen door een netbook... En de digiborden vervangen de krijtborden. Dus kijk uw ogen uit en bezoek de nieuwe jenaplanlocatie van Metameer tijdens het Open Huis op zondag 7 april.

[image=239937]

Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe jenaplanlocatie wordt een speciale Metameer ‘bouwkrant’ huis-aan-huis bezorgd als bijlage in nieuwsblad De Maas Driehoek van dinsdag 2 april.
Deze bouwkrant is een speciale, eenmalige uitgave waarin alle betrokkenen bij de bouw aan het woord komen: de leerlingen, docenten, de 'bouwers', een ouder, directie, wethouder en omwonenden. "Een informatieve krant, die de regio laat zien hoe het nieuwe gebouw tot stand is gekomen en die de samenhang laat zien tussen architectuur en onderwijsinrichting. Een verrijking voor Boxmeer en omgeving", aldus Metameer jenaplan.

Open huis
Iedereen is welkom bij het Open Huis van Metameer jenaplan op zondag 7 april van 13.00 tot 16.00 uur. De school is gelegen aan de Stationsweg 5 in Boxmeer. Aanvullende informatie via www.metameer.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant