Afbeelding

Tijdelijk groot voordeel bij Comfort Zones

Zakelijk 59 keer gelezen
SINT-OEDENRODE - Erik Groothoff gaat terug naar zijn vroegere professie, de sportgroothandel. Hij heeft het Benelux agentschap verworven voor o.a. Newton runningschoenen en Soleus Sporthorloges. Dat betekent dat Erik binnenkort de winkel zal
sluiten.


[image=239961]

De overstap naar de groothandel maakt Groothoff niet uit weelde, erkent hij ruiterlijk. „Het aankoopgedrag van het publiek is steeds meer gericht op het internet: eerst goed zoeken en dan kijken waar het artikel het goedkoopst is. Blijkt het artikel niet te voldoen, dan gaat het terug. Ik begrijp dat; het is nu eenmaal de realiteit. Het gemak dient de mens.”
Dat neemt niet weg, dat hij in Sint-Oedenrode een plezierige klandizie heeft die met eigen ogen willen zien en aan de voeten willen voelen wat ze kopen. „Zij staan open voor advies; dan komt het gesprek op gang en kunnen we de juiste keuze maken.” Ondertussen komt een mevrouw in de winkel die traint voor de Vierdaagse. Ze heeft pas nieuwe schoenen bij Erik gekocht en nu blijkt de rug toch wat pijntjes te krijgen. Geen probleem, ze krijgt een steuntje mee en Erik ziet haar graag over een week terug om de ervaringen te horen. „En zo zal ik straks ook het personeel van mijn klanten met advies en praktische ondersteuning terzijde staan. Het mooie is toch, dat de mensen plezier beleven aan hun sport.”

Korting
Ondertussen komt het wandel- en loopseizoen op gang na alle nattigheid en koude weer. Voor wie het schoeisel aan vervanging toe is zal na een bezoek aan de winkel Comfort Zones aan Kofferen 4 ongetwijfeld welgemoed op pad gaan, zeker nu met het aantrekkelijk voordeel van minimaal 20 % korting.
Schoenen voor alle takken van de loop- en wandelsport heeft Erik in de aanbieding. Niet alleen de functionele schoenen maar ook sokken, sandalen, sporthorloges en andere noodzakelijke attributen gaan in de komende weken met stevige korting de deur uit. Erik Groothoff sluit uiterlijk half juni as. zijn winkel.
Als onderdeel van zijn agentschappen zal hij dan meer clinics en trainingen gaan geven. Clubs en verenigingen kunnen daar in de toekomst ook een beroep op doen zoals dinsdag 26 maart nog bij SV Fortuna ’67.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant