Afbeelding

Feestelijke start 'Mijn WaterMerk' in Cuijk

Zakelijk 44 keer gelezen
CUIJK - In de Heeswijkse Kampen in Cuijk heeft wethouder Arthur Baudet (D66) vrijdag 29 maart het startsein gegeven voor de bouw van woningbouwproject ’Mijn WaterMerk’. Aan de straten Dijkskruin, Magnolia en Zilveresdoorn realiseert Hendriks Coppelmans Bouwgroep namens VOF Klein Linden in de eerste fase dertien woningen.

[image=240848]

In aanwezigheid van kopers en genodigden verrichtte Baudet de feestelijke starthandeling door de toekomstige huisnummerbordjes te onthullen. De huisnummers dragen de typische kenmerken van de ‘Amsterdamse school’, de architectuurstijl die de inspiratie vormde voor de woningontwerpen binnen Mijn WaterMerk.

'Mooie woningen'
In de eerste fase worden acht halfvrijstaande en vijf vrijstaande woningen gebouwd. Elf woningen binnen dit project ‘Mijn WaterMerk’ zijn al verkocht. De verkoop van de tweede fase is onlangs van start gegaan. Dat in crisistijd op deze locatie toch de schop de grond in kan, verklaart ontwikkelaar Anita Pauwels met name door de individuele keuzemogelijkheden en de intensieve persoonlijke begeleiding die geboden wordt. “Samen met de toekomstige bewoners aan de slag. Dat levert hele mooie woningen op.” In totaal worden in de woonbuurt 29 Wonen-naar-Wenswoningen gerealiseerd. De oplevering van de eerste huizen is naar verwachting eind 2013. Uiteraard zullen de onthulde huisnummerbordjes dan op de woningen prijken.

Zelf samenstellen
Met de digitale WoonWensplanner® kunnen geïnteresseerden op internet zelf hun eigen woning samenstellen. Eerst een kavel kiezen en dan het gewenste woningtype. De keuken verplaatsen naar de andere kant van de woning? Wel of geen erker? Een dakkapel toevoegen? Of een veranda misschien? Het kan. De artist impressies, plattegrondtekeningen, inhoudsmaten en het prijskaartje veranderen automatisch mee. In een persoonlijke gesprek met de kopersbegeleider wordt de woning vervolgens helemaal op maat geboetseerd.

Verkoopgarantie
De nog beschikbare halfvrijstaande woningen beginnen bij een v.o.n.-prijs vanaf 244.725 euro. De vrijstaande woningen vanaf 363.868 euro (v.o.n). Vormt de verkoop van de huidige woning een belemmering dan biedt VOF Klein Linden de 'garantieregeling verkoop eigen woning'. Voor meer informatie: mijnwatermerk.nl of Makelaardij Twan Poels, tel. (0485) 319220.
‘Mijn WaterMerk’ is een project van VOF Klein Linden (een samenwerkingsverband van Hendriks Coppelmans Ontwikkeling uit Uden en Hendriks Projectontwikkeling uit Oss).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant