Afbeelding

Word jij nieuwe Miss De Maas Driehoek?

Opmerkelijk 99 keer gelezen
BOXMEER – Tweeduizend euro cash: daarop maak je kans wanneer je je aanmeldt als kandidaat voor de titel Miss De Maas Driehoek 2013…Elke kandidate kan sowieso rekenen op een uitgebreide fotoshoot inclusief styling, kleding, kapsel en make-up. Iedere vrouw van tussen de 18 en 40 jaar kan zich opgeven voor Miss De Maas Driehoek.

[image=192978]

De foto’s van een kandidate komen wekelijks op de Miss-pagina’s in nieuwsblad De Maas Driehoek. Zodra alle missen in de krant hebben gestaan, vindt de finaleavond plaats. Op deze avond wordt bekend wie de opvolgster wordt van Carlijn Schraven, die in 2011 de felbegeerde titel in de wacht sleepte. Onze lezers kiezen samen met een deskundige jury uiteindelijk hun favoriet.
De fotoshoot wordt verzorgd door het team van de Miss Maas Driehoek-verkiezing. Fotostudio Ingrid Driessen maakt de foto’s, Kapsalon Gijsbers uit Boxmeer zorgt voor de hairstyling. Beauty Instituut Belleza uit Boxmeer verzorgt de visagie en je wordt in het nieuw gestoken door Flirt Damesmode uit Gennep.

Meedoen
De winnares wordt overladen met mooie prijzen, waaronder een geldprijs van 2000 euro, beschikbaar gesteld door Jan Berkvens Elektroworld Boxmeer. Ook voor de andere missen liggen er natuurlijk fantastische prijzen klaar.
Dus ben je tussen de 18 en 40 jaar jong en wil je ook graag fraai geportretteerd worden én kans maken op 2000 euro? Meld je dan snel aan! Dit kan per e-mail naar: .
Vermeld daarbij duidelijk je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd. Mail ook minimaal twee foto’s van jezelf mee. Voor meer informatie kunt u bellen naar nieuwsblad De Maas Driehoek, tel. (0485) 380425.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant