Afbeelding

Carbootsales in Cuijk, Oeffelt en Boxmeer

Zakelijk 95 keer gelezen
CUIJK/OEFFELT/BOXMEER - Het zonnetje begint voorzichtig te schijnen, tijd voor gezellige buitenmarkten in de regio land van Cuijk. Sfair, bekend van de Carbootsale Boxmeer, Carbootsale Cuijk en Carbootsale Oeffelt, heeft ook dit jaar weer een aantal unieke evenementen op het programma staan.

[image=219431]

"Wil je als particulier eens een leuke cent bijverdienen op een vrije dag kijk dan op website van Sfair voor alle informatie voor elke Carbootsale. Hier staat eenvoudig uitgelegd hoe een Carbootsale werkt en dat je al vanaf € 10,00 mee kan doen. Zonder gesjouw geld maken van de spulletjes die je niet meer gebruikt, klapstoeltjes en de kids mee en een leuke dag is gegarandeerd", aldus Sfair. "Als bezoeker vindt je tevens alle informatie op de website. Heerlijk snuffelen tussen meest uiteenlopende spullen en mensen kijken vanaf het terras."

Cuijk (centrum)
- 30 april: op de gezelligste dag van het jaar (Koninginnedag) een unieke carbootsale in het centrum van Cuijk. Dit jaar aangevuld met extra activiteiten en een heuse kindermarkt op het Louis Janssenplein (inschrijvingen gestart);
- 15 juli: tijdens de vierdaagsefeesten staat Cuijk op zijn kop en is het heerlijk shoppen tussen de carbooters en terrasjes;
Maaskade
- 1 september: Een prachtige plek aan het water met alle ruimte voor een grootse Carbootsale. Ook dit jaar worden er weer veel inschrijvingen en bezoekers verwacht.
De Carbootsales in Cuijk worden georganiseerd in samenwerking met Scouting Cuijk. Meer informatie via www.carbootsalecuijk.nl.

Boxmeer (Overvecht)
- 19 en 20 mei: Na het enorme succes van vorig jaar wederom met Pinksteren twee dagen achter elkaar carbooten. 20 Mei is TC Overvecht geopend;
- 9 juni: Nog voor de vakanties wat vakantiegeld bij elkaar verdienen kan eenvoudig op deze carbootsale, ook Tuincentrum Overvecht is op deze zondag geopend;
- 18 augustus: De laatste Carbootsale Boxmeer voor dit jaar, ook het vakantiepubliek weet deze sale in het najaar goed te vinden.
De Carbootsale Boxmeer wordt georganiseerd in samenwerking met TC Overvecht. Meer informatie via www.carbootsaleboxmeer.nl.

Oeffelt
- 23 juni: Dan is het in Oeffelt te doen, ook de Carbootsale wordt dan georganiseerd te midden van alle festiviteiten;
De Carbootsale Oeffelt wordt georganiseerd in samenwerking met CV De Leemknèjers. Meer informatie via www.carbootsaleoeffelt.nl.

Sfair
Op de website van Sfair zijn alle data van de carbootsales in Cuijk, Boxmeer en Oeffelt overzichtelijk gepubliceerd. Inschrijven kan altijd één maand van tevoren. Inschrijven of meer informatie op www.sfair.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant