Afbeelding

Succesvolle Seniorenmarkt

Zakelijk 93 keer gelezen
SINT-OEDENRODE - De Bedrijvenmarkt op Odendael had niet van naam hoeven te veranderen in ‘Seniorenmarkt’. In zaal De Ontmoeting was vrijdag en zaterdag voor iedereen interessante informatie te krijgen; de nadruk lag wel op de oudere inwoners.

[image=242251]

Zij kregen allerlei informatie voorgeschoteld van de plaatselijke ouderenorganisaties en daarbuiten. Technische snufjes kunnen het leven van de ouderen op allerlei gebied aangenamer maken. Bijvoorbeeld de ‘Easysteppers’, die het gemakkelijk maken om met halve treden de trap op te gaan; de fauteuil op rolletjes manoeuvreert gemakkelijk door de kamer.
Voor de lichamelijke verzorging was er een keur aan hulpmiddelen zoals de hoortest. Zelfs kleine magneetjes in een armband stimuleren de bloedsomloop. Reislustige bezoekers kunnen kiezen uit reisprogramma’s van plaatselijke ondernemers. Floor Vogels speelde handig in op de komende oranjedagen. Haar oranje sjaals zijn door iedereen te gebruiken; zij heeft het patent en dus uniek voor Sint-Oedenrode.
De seniorenmarkt was een enorm succes. Zaterdag telde de organisatie van 10.00 tot 16.00 uur 554 bezoekers. Vrijdag was het ongeveer even druk. In totaal zijn er naar verwachting ruim 1000 bezoekers geweest. De organisatie is, mede uit naam van de 40 deelnemers, uitermate tevreden.
[image=242252]

[image=242250]

[image=242248]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant