Afbeelding

Creatieve, interactieve open dag bij MIK

Kunst en cultuur 53 keer gelezen
SINT-OEDENRODE - Het is één grote interactieve MIK happening op zondag 21 april van 10.30 tot 13.30 uur in Mariëndael.

[image=242285]

MIK leerlingen laten zien wat er zo geweldig is aan hun instrument of bandje en sommige geven zelfs een workshop. De perfecte manier om de verschillende elementen van muziek te proeven.
In de dansstudio wordt volop gedanst door de dansleerlingen van MIK. Zij vertellen en laten zien wat er zo geweldig is aan dansen.
Er vinden ook presentaties plaats op het gebied van theater, waarbij de bezoekers een voorproefje krijgen over hoe het is om in iemand anders zijn huid te kruipen.
Inspiratie en passie
MIK sluit met haar open dag aan bij het thema van de komende troonwisseling en de oproep tot ‘Inspiratie voor de Koning’. Kinderen kunnen hun wens voor Nederland vormgeven op één groot schilderij. Daarnaast kunnen zij zichzelf laten fotograferen en digitaal bewerken tot een echte koning of koningin.
Volwassenen kunnen hun passies ontdekken op het gebied van beeldende kunst; de cursisten van MIK zijn aan het werk in hun lokaal en laten zien wat de mogelijkheden zijn en beantwoorden vragen van de bezoekers. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken, luisteren en proberen wat men bij MIK allemaal kan doen. Meer info: www.mikweb.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant