Afbeelding

Culinair concert - Back to the 60's

Kunst en cultuur 58 keer gelezen
BOSKANT – Om het grote succes van het Vlaams culinair concert uit 2012 een vervolg te geven, organiseert het Roois Kultuur Kontakt in samenwerking met De Vriendschap wederom een culinair concert, ditmaal met het thema Back to the 60's.

[image=242290]

De muzikale omlijsting van deze avond zal verzorgd worden door Two of Us, een duo dat in hun inmiddels 35-jarig bestaan al lang hun sporen heeft verdiend. Zij spelen uitsluitend hits uit de jaren 60. Hun grote streven is om met 2 stemmen, een gitaar, en zo nu en dan een dwarsfluit, tamboerijn en een tenorsax, het geluid van de liedjes zo compleet mogelijk te maken.
Two of Us verstaat de kunst de oude singles zo te vertolken, dat de luisteraar het gevoel heeft naar het origineel te luisteren. En als dit alles gecombineerd wordt met een heerlijk 3-gangen diner dan is het genot helemaal compleet.

Reserveren
Dit culinair concert vindt plaats op zaterdagavond 20 april in De Vriendschap in Boskant. Reserveren is hier telefonisch mogelijk (0413) 47 25 72 en tevens bij het secretariaat van het Roois Kultuur Kontakt, Jeanne van de Ven, (0413) 47 32 20. Kosten voor het 3-gangendiner incl. genieten van heerlijk muziek: €29,50. Aanvang 19.00 uur.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant