Afbeelding

Kaartverkoop voor openluchtmusical Oploo

Kunst en cultuur 43 keer gelezen
OPLOO – Wie een zeer bijzonder spektakel wil meemaken, kan niet om de openluchtmusical ‘Voor kids gaat de zon op’ - op 1 en 2 juni - in het Avonturenpark in Oploo heen. Om zeker te zijn van toegang kan iedereen op zaterdag 4 mei een entreekaart kopen.

[image=242958]

De populaire avonturenmusical van Dick van den Heuvel en Mark Kuijpers, wordt op 1 en 2 juni opgevoerd om War Child te ondersteunen. Dat gebeurt in het natuurlijke decor van het Avonturenpark in Oploo. Het publiek kan genieten van toneel-, zang-, dans- en muzikaal talent uit Oploo. De bezetting bestaat uit ruim vijftig artiesten, die met groot enthousiasme al een half jaar elke zaterdag repeteren, waarvan sinds enkele weken in het Avonturenpark.

Kaartverkoop
Twee keer wordt de musical gebracht. Op zaterdag 1 juni is er een avondvoorstelling om 20.00 uur, op zondag 2 juni een middagvoorstelling om 14.00 uur. Toegangskaarten à 10,00 euro per persoon voor deze voorstellingen zijn op 4 mei van 9.00 tot 16.00 uur te koop bij Spar Jaegers aan de Vloetweg in Oploo. De netto-opbrengst van de voorstellingen gaat volledig naar de stichting War Child.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant