Afbeelding

Smits woonboetiek al 10 jaar in bedrijf

Zakelijk 141 keer gelezen
SINT-OEDENRODE - De koffie staat er altijd klaar. Op Kofferen 25 is het echtpaar Smits al 10 jaar bezig om mensen te helpen met het aankleden van hun woning. Meedenken over een geschikte vloerbedekking of raambekleding en ervoor zorgen dat het ook tip top wordt gemaakt. “Soms krijgen we wel eens een kaartje of bloemetje als mensen het heel mooi vinden en dat geeft een fantastisch gevoel”, vertelt Trudy Smits.

[image=243467]

Trudy en Cor Smits begonnen 13 mei 2003 voor het eerst een eigen zaak in woninginrichting. “We werken met een klein team en daardoor hebben we veel in eigen hand”, vertelt Cor. “We kunnen heel flexibel werken. Soms leggen we de vloerbedekking op twee verschillende dagen, als dat voor de klant beter uit komt. We komen bij mensen aan huis en geven ze graag advies. Dat is echt geheel vrijblijvend. Mensen mogen ook stalen uit onze winkel meenemen om te kijken hoe bijvoorbeeld een gordijnstof of vloerbedekking er thuis uit ziet. Door ons kleine familiebedrijf kunnen we goed contact houden met onze klanten en service verlenen. Veel mensen vinden dat prettig”, aldus Cor Smits. Erna van de Sande is hun vaste naaister en Cor Smits, toevallig een naamgenoot, hun vaste stoffeerder. Het professioneel adviseren, inmeten en plaatsen hoort allemaal bij de service die wordt geboden.

Een breed assortiment
Smits Woonboetiek heeft een gevarieerd aanbod voor woninginrichting. Vloeren van pvc zijn erg gevraagd op dit moment. Ze zijn geluidsarm, heel duurzaam en makkelijk te onderhouden. Verder is er volop keuze in vinyl, marmoleum en tapijt. Er is een collectie van originele traplopers. Schoonloopmatten en tapijten worden desgewenst op maat gemaakt. Bij de gordijnstoffen zijn er de overgordijnen, inbetweens en vitrage. Voor raambekleding zijn er allerlei mogelijkheden zoals houten jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen en duo rolgordijnen. Voor alle raamsoorten zijn verschillende soorten horren beschikbaar. Ook voor wat kleinere budgetten zijn er allerlei mogelijkheden voor een leuke woninginrichting.
In de afgelopen 10 jaar zijn er enkele bijzondere opdrachten geweest. Basisschool de Kienehoef kreeg een mooie marmoleumvloer met speelse kleurvlakken. Voor een kinderkamer werd een speciaal strandtapijt gesneden met heuse dolfijnen. In de kantine van de Huwa werd een gekleurd blokkenpatroon gelegd. Ook op het creatieve vlak is er van alles mogelijk.

Nieuwe ontwikkelingen
In de afgelopen jaren is de woningboetiek lichter en ruimer geworden. De etalage is verfraaid en tevens de gevelbekleding. Het geheel heeft de zaak een professioneler aanzien gegeven. Onlangs is de website geheel vernieuwd. “Mensen zijn vaak al via internet goed geïnformeerd en weten wat ze willen” vertelt Cor. Dat maakt het al wat makkelijker om de juiste keuze te maken. We willen graag nog jaren verder met onze zaak. De hele meimaand staat in het teken van ons 10-jarig jubileum. Klanten kunnen rekenen op een leuke attentie”.

Meer info
Smits woonboetiek is gevestigd op Kofferen 25. Dinsdag t/m donderdag is men geopend van 9.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur. Vrijdag van 09.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 20.00 uur. en zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur. Het telefoonnummer is 0413-47 09 91. Op de website www.smitswoonboetiek.nl is verdere informatie te vinden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant