Afbeelding

Show 'Celebrations' van Dance4U

Kunst en cultuur 68 keer gelezen
OPLOO - Het eerste lustrum van Dance4U Oploo is een feit. Al vijf jaar wordt er in Oploo flink aan de weg getimmerd om een professionele dansvereniging te worden, te zijn en te blijven.

[image=245543]

Dance4U Oploo is uitgegroeid tot een bloeiende en enthousiaste vereniging met leden uit Oploo, Sint Anthonis, Westerbeek, Landhorst, Ledeacker, De Rips, en Stevensbeek. De club heeft al een lustrumfeest met de leden gevierd, maar wil ook belangstellenden mee laten feesten. Daarom staat op 31 mei en 1 juni de jaarlijkse show weer op het programma. Dit jaar met het thema 'Celebrations', omdat de club vijf jaar bestaat.
Tijdens deze show zullen ruim 115 danseressen zich van hun beste kant laten zien en samen met hun leidsters, het bestuur van de vereniging en vele hulpouders een fantastische, spetterende en verrassende show neerzetten.
Kaarten voor deze voorstelling zijn te koop bij de Spar, Vloetweg 6 in Oploo. De entree is 3,50 euro per volwassene, 2 euro per kind (3 t/m 12 jaar). Op 31 mei start de show om 19.00 uur en op 1 juni om 15.00 uur. beide keren in gemeenschapshuis De Oude Heerlijkheid Oploo. De voorstellingen zullen ± 2 uur duren.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant