Afbeelding

‘Voor kids gaat de zon op’

Kunst en cultuur 136 keer gelezen
OPLOO – Komend weekend vormt het Avonturenpark in Oploo het bijzondere decor voor drie openluchtvoorstellingen van de musical ‘Voor kids gaat de zon op’.

[image=246314]

Naast de première op zaterdag 1 juni om 20.00 uur zijn er op zondag 2 juni voorstellingen om 13.30 en 20.00 uur.
De populaire avonturenmusical van Dick van den Heuvel en Mark Kuijpers, wordt opgevoerd onder regie van Paulien Lenkens, terwijl Paul Kuijpers de muzikale leiding in handen heeft.
Het publiek kan – gezeten op een (onoverdekte) tribune - genieten van een mix van toneel, zang, dans- en muziek. Naast de acteurs is er inbreng van het koor Zowa Zuuver, de slagwerkgroep van Muziekvereniging Excelsior en de dansgroep Dance4U. De totale bezetting van de schoolmusical van War Child bestaat uit ruim vijftig artiesten, waaronder veel kinderen.

[image=246315]

[image=246316]

De netto-opbrengst van de voorstellingen gaat volledig naar de stichting War Child.
Kaarten voor de drie voorstellingen zijn voor de prijs van 8 euro per persoon verkrijgbaar bij Spar Jaegers aan de Vloetweg in Oploo. Ook is het mogelijk om tickets te bestellen via het e-mailadres warchild.oploo@gmail.com. En aan de kassa in het Avonturenpark, vanaf één uur voor aanvang van elke voorstelling.

[image=246317]


[image=246318]


[image=246327]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant