Afbeelding

Optisport Boxmeer wil nieuw wereldrecord

Opmerkelijk 77 keer gelezen
BOXMEER - Zwembad 't Hoogkoor in Boxmeer gaat op zaterdag 22 juni proberen het wereldrecord watertrappelen te verbreken. Hierbij gaat het om het aantal mensen dat tegelijkertijd 10 minuten watertrappelt in verschillende Optisport zwembaden. Vorig jaar waren er 1231 deelnemers tegelijk aan het watertrappelen. Dat record hoopt Optisport deze keer te verbreken.

[image=246185]

Iedereen kan op zaterdag 22 juni in sportcentrum ‘t Hoogkoor meedoen aan de wereldrecordpoging watertrappelen. De toegang tot het zwembad (om 11.00 uur) is gratis voor deelnemers en publiek. Na uitleg van de spelregels klinkt om 11.15 uur het officiële startschot voor de recordpoging van 10 minuten watertrappelen. Zodra het totaal aantal deelnemers in alle Optisport zwembaden is opgeteld wordt bekend gemaakt of het record daadwerkelijk is behaald. Na afloop van de recordpoging mogen deelnemers en toeschouwers recreatief blijven zwemmen tot 12.00 uur.
Uiteraard wordt voor de veiligheid van de deelnemers gezorgd gedurende dit evenement. Badmeesters en toezichthouders van Optisport zullen toezien op een veilig verloop van het watertrappel evenement. Deelnemers dienen in ieder geval in het bezit te zijn van een A-diploma.



Inschrijving vooraf is niet noodzakelijk. Deelnemers kunnen zich op de dag zelf vanaf 10 uur aanmelden bij de kassa van het zwembad.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant